U-laget vann mot Kågeröd

Ungdomarna hämtade sig efter förlusten i premiärmatchen och vann klart mot Kågeröd.

Fast det blev en ganska tuff start på lagmatchen. Jonas Niva vann första matchen efter fem jämna set. I matchen därpå kvitterade Kågeröd när rutinerade Benny Norström besegrade Frederik Albæk. Sedan vann u-laget tre raka matcher, innan Kågeröd reducerade. Men det blev sista segern för Kågeröd den här kvällen. Segern blev till slut klara 8-2.

Kvällens store lille lirare blev nog Marcus Engvall som inte var bekymrad över att motståndarna var både äldre och mer rutinerade. Han vann båda sina singlar, plus dubbeln med Federik Albæk.

Felicia Do och Jonas Niva vann också sina singlar och dubbeln. Och faktiskt var det så att Felicia inte ens tappade set. Bra gjort! Det gick lite tyngre just den här kvällen för Frederik Albæk, men han är också en väldigt ung spelare och då går det både upp och ner emellanåt.

Men det viktiga var att laget vann så övertygande. Och nu kan man se framemot nästa veckas match hemma mot Höganäs med rejält självförtroende.

Här hittar ni resultaten.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest