Classic ångar på

Ringlande köer på E 6:an, tutor och banderoller, högljudda fans, parkeringskaos. Var det BOIS som skulle spela derby? Nej, bara en helt vanlig match för Classic i division 5. Motståndare var BTK Scania i Landskrona. Matchen kom igång något försenad så att all publik hann komma på plats.

Nåja, ett par stycken var det i alla fall som kolla… Åstorp ställde upp med Christer Emilsson, Sven-Inge Jönsson, Kenneth Bokne och Kent Tillgren. Eftersom både Sven-Inge och jag (Kent) efter en hel del besvär lyckades besegra Scanias etta och ingen av de tre unga Scaniaspelarna kunde skrälla, så blev det inga dubblar denna kväll. Slutresultatet blev 8-0. Scania har dock en spelare med starka meriter att ta med i laget, så nästa gång blir det säkert tuffare.

Förra veckan mötte vi dittills obesegrade BT Syd i Helsingborg. Vi ställde upp med samma lag förutom att Björn Nilsson ersatte Sven-Inge. Halvskadade Björn tröttade ut lagledare Kenneth med sitt tjat och fick vara med i laget.  BT Syd ställde den här gången upp med en joker i laget. Detta i form av Kristoffer Hermansson som knappt förlorar en match i division 2. I travsammanhang kallar man detta klassblandning….

Vi spelade ganska darrigt i denna match och spelet imponerade inte på någon. Matchen stod och vägde när vi blev räddade av Kemira (!).  Hermansson som bara stod och skojade med oss vid bordet, blev hastigt inkallad till tjänstgöring. Tack, Kemira. Det betydde två wo-segrar för oss; en singel och en dubbel. Christer kunde fastställa slutresultatet till 8-4 genom att besegra Anders Nilsson med 3-1 i sin tredje singel. Då hade Björn och Christer tidigare vunnit den viktiga dubbeln efter fem set.

Nästa vecka spelas sista matchen innan uppehållet, då möter vi det unga och offensivt skickliga Eslöv. Redan nu hörs lite tveksamheter om vilka som kan vara med, vi får väl se vad vi kan skrapa ihop för lag.

4 kommentarer » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest