Sebban vann i Helsingborg

En seger, två andraplatser och två tredjeplatser – det blev resultatet för Åstorp i Lilla Rekordcupen.

Det heter att “mycket vill ha mer” och visst hade det varit roligt med ännu bättre placeringar, men det här var ändå riktigt bra.

Dagens vinnare var Sebastian Karlsson som vann HS 4. Motståndare i finalen var klubbkamraten Kent Tillgren… som i sin tur slog Loa Schoug i en tuff femsetare i semifinalen. Loa nådde för övrigt även semifinalen i P14.

Robin Pettersson gick till final i HS3 och det kändes ett tag som att han var på väg att vända matchen, men det ville sig inte riktigt.

Jonas Niva och Jim Persson var också med i HS4. För Jonas slutade det i poolspelet, medan Jim förlorade första slutspelsmatchen. Men det var inte långt borta att han vann den och därmed tagit sig till semi.

Vi hade även tre tjejer med i tävlingen. Moa Sjöström, Nadja Astefjeva och Maida Skrelj. Ingen nådde någon framskjuten placering, men alla tre visade stundtals upp ett riktigt bra spel och det bådar gott inför nästa helgs tävlande i Allerum.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest