Framgångar i Mölndal

Daniel Lukoczky och Robin Pettersson kasade i blötsnö hela vägen upp till Mölndal för att spela MBTK-Trofén på söndagsmorgonen. Och det visade sig vara mödan värt.

Klass 2 inledde dagens tävling och Robin fick snällt sätta sig på skambänken efter uttåg via seträkning i en tuff 3-pool. Daniel däremot gick fullständig bärsärkagång på den lilla vita bollen och finalmedverkande var snart ett faktum.

Speciellt semifinalen mot Konkrit Eriksson från Lekstorp var imponerande. Lukos nya bluefireplattor fick bollen att nästan ta fyr, speciellt när den träffades av ex-smålänningens redan smått legendariska backhand. I finalen kände vi dock inte igen Daniel riktigt och Jimmy Jansson från Svanesund blev för svår.

På eftermiddagen var det klass 3 och Robin fortsatte på den inslagna (utslagna?) vägen genom att förlora mot en till synes harmlös liten grabb. Pettersson tog sig dock i den svarta Åstorpskragen och krånglade sig ur gruppen och sedermera till final där klubbkompisen Daniel väntade. För andra gången denna dag fick Luko vika sig i en final mot en rödhårig kombatant.

Setiffrorna skrevs till 3-1 i Robins favör efter en härlig fight innehållandes en hel del långa bolldueller.

Badlakan, kaffebord och värmefiltar, ja bilen formligen svämmade över av nyvunna godsaker när de under cirka 3 timmar slirade hem till skånsk mark efter en trevlig dag i Götet.

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest