A-laget vann mot Råå!

a-laget-raaVårt sargade a-lag spelade sammandrag nere i Eslöv i lördags och det var en utflykt som slutade i glädje!

Första matchen som spelades mot Allerum är inte så mycket att säga om. Billy Wahlgren och Robin Pettersson vann varsin singelmatch och dubbeln. Sen blev det inte mer mot det rutinerade Allerum vars spelare har ett förflutet i högre sammanhang. Nej, dagens match var mot Råå BTK.

Förvisso spelade Råå bara med tre spelare, så de fick lämna WO i fyra matcher men det förtar faktiskt inte den glädje och stolthet våra spelare kände efter matchen. Som ni antagligen vet har två spelare som var givna i vårt a-lag valt att inte längre spela för oss, samtidigt försvann en tredje spelare som ingick i a-truppen. Och som om det inte var nog hade Daniel Lukozcky förhinder den här helgen.

Så när vi åkte till det här sammandraget i division 2 var det med två a-lagsspelare (Billy och Robin) och två yngre killar (Jim Persson och Loa Schoug) som normalt spelar i b-laget i division 4. Det vilade alltså ett tungt ansvar på Billy och Robin. Som de levde upp till.

Matchen mot Råå vanns med 8-6 sedan Robin vunnit två matcher och Billy en match. Men det kändes som att det var Loa säkrade lagsegern när han i en tuff femsteare för första gången lyckas besegra Råås Emad Velayati. Kanske för att ingen räknade med att Loa skulle vinna och det utbröt också ett glatt kramkalas i hagen efter matchen!

Det återstår ett sammandrag i den här serien och det spelas 9 mars.

2 kommentarer » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest