Glädje och smärta i Bjärnum

Det blev en spännande och dramatisk helg för våra spelare i Bjärnum. Och faktiskt även smärtsam.

Visst ska vi vara lite nöjda med att vi kniper två klassegrar, Robin Pettersson vann HS2 och Loa Schoug vann P15. Men… det kunde blivit mer.

Daniel Lukoczky var i final i HS3, men förlorade tyvärr den matchen. Och tittar man en liten bit längre ner i resultatlistorna ser man att Loa faktiskt blev trea i P14 och att Frederik Albæk nådde samma placering i P12.

HS4 blev en riktig rysare för våra spelare. Loa, Kent Tillgren och Björn Nilsson kom samtliga till åttondelen och slutade på en gemensam niondeplats. Men det var med dramatik. Loa förlorade en hård femsetare mot den spelare som slutade tvåa i klassen. Kent förlorade en ännu jämnare femsetare i sin åttondel och slutligen stackars Björn…

Han trampade snett och skadade sig så svårt i sin match att hans säsong tog slut där och då. Han fick ge upp matchen och skjutsades till akuten där man konstaterade en kraftig stukning, uttänjda ledband och en kraftig blödning. Men sådant knäcker inte Nilsson. I ett sms konstaterade han: – Jag vann bollen!

Moa Sjöström var också med i tävlingen, men hade oturen att hamna i en mycket tuff tre-pool där den slutliga och helt överlägsna klassvinnaren var med. Moa gick inte vidare men spelade bra och det lovar gott.

3 kommentarer » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest