Nyheter i korthet

Felicia Do och Natalie Luu var i Skurup och spelade final i lag-SM i helgen.  Tjejerna blev till slut 7:a i svenska mästerskapet för F15-lag och därmed bästa skånska F15-lag! Stort grattis!

Robin Pettersson och Daniel Lukoczky var i småländska Hovmantorp och spelade Kristallträffen i helgen. Vi är bortskämda med bra placeringar när de två är ute och spelar, men den här gången blev det inte så.

Robin får dock en ny chans redan till helgen då det är dags för Påskaspelen i Landskrona. Det blir för övrigt det sista Robin gör för Åstorps BTK den här säsongen, sen bär det av till Norge för honom.

Loa Schoug, Frederik Albaek och Jonas Niva var och tränade en heldag med Kågeröd i lördags. (Om det inte varit seriespel och lag-SM den dagen hade det varit fler Åstorpsspelare på plats, men detta var nog inte sista gången vi tränade tillsammans)

Träning under sportlovet och påsken:
Det är träning som vanligt måndag och onsdag, medan träningen på torsdag 28 mars samt på annandag påsk är inställda. Sen kör vi som vanligt igen onsdagen den 3 april.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest