Bakken i sommar!

bakkenEn del spelare har kommit med önskemål om att åka till Bakken även i år. Så alla ni som är intresserade av att följa med, boka den 29/6 för detta evenemang.

I år beställer vi ingen buss utan vi samlas på Knutpunkten och åker gemensamt över till Helsingør med färjan och sedan vidare med tåg till Klampenborg. Vi återkommer med tid senare.

I år ska vi genomföra någon gemensam aktivitet under dagen. Kanske en fem-kamp? Kom med förslag i kommentarerna!

Anmälan sker här på hemsidan i vanlig ordning.

Det billigaste och enklaste är att köpa biljett på bussen/tåget med Jojo-reskassa. Köp en tur-och returbiljett så slipper du köpa dyra biljetter i Dannark när du ska hem, JoJo-kortet kan inte användas i Klampenborg. Duofamilj gäller för 5 personer, t.ex 2 vuxna och 3 barn under 16 år (mer finns att läsa på Skånetrafikens hemsida). Det framgår inte där vad biljetten kostar, men räkna med att en Duofamilj t.o.r från Åstorp till Klampenborg kostar 400:-/familj.

Åkband kostar 249 DKr (179 DKr för den som är max 115 cm, då endast för barnkaruseller). Dessa köper du enklast på plats eller beställer via bakken.dk.

Medtag danska kontanter eller Master/Visa-kort (ej Maestro/Electron). Uttagsautomater finns.

Vi hoppas på att många föräldrar följer med sina barn men givetvis är de äldre barnen och ungdomarna välkomna att följa med själva. Det är föräldrarna som avgör detta. Men föreningen kan inte ta något föräldraansvar.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest