Bra resultat av Åstorpare

Klubben hade 2,5 spelare på plats när IFK Lunds hösttävling avgjordes och det gick riktigt, riktigt bra för våra lirare. Loa Schoug vann en klass och blev tvåa i den andra och oldtimern Björn Nilsson kom på femte plats i sin klass!

p14-lund

Loa har varit i en mycket bra form hittills den här säsongen och han radar upp lysande resultat, tävling efter tävling. När P14 spelades i Lund var han seedad trea men gick rakt igenom klassen utan att förlora en enda match!

Efter den segern var det dags för P15, där han var seedad fyra. Och det gick nästan lika bra där, Loa gick till final men då var det som om den där sista styrkan och skärpan mattas något av alla matcher och han förlorade. Men det var en riktigt bra dag, Loa spelade 12 singelmatcher och vann 11 av dem!

hs4-lundOldtimern Björn Nilsson gjorde sin individuella tävlingsdebut i helgen och efter att ha legat riktigt illa till i poolspelet i HS4 fick han ordning på och betalt för sitt spel. I den avgörande matchen låg Björn under med 0-2 i set, men lyckades vinna med 3-2. Sedan var han igång och Björn nådde till slut en femteplats i klassen.

Det var två Åstorpsspelare, men det var ju 2,5 spelare från oss på plats… Den “halve” är Loas storebror Lukas Schoug som spelar seriespel för vårt A-lag.

I individuella tävlingar spelar Lukas för IFK Lund. Och även han gjorde bra i från sig. Han vann HS4 och kom på tredjeplats i HS3. I poolspelet i HS3 mötte han för övrigt en annan spelare vi känner väl, nämligen Billy Wahlgren som spelade för oss i fjol och fortfarande tränar hos oss. Lukas vann mötet med 3-1 men sedan gick Billy och vann klassen ändå.

Klicka på bilden så får du se den i större storlek.

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest