Nu är tävlingssäsongen igång!

halmstadmastersLoa Schoug gjorde en riktigt bra insats när han ställde upp i elittävlingen Halmstad Masters i helgen. Han blev trea i P14!

Vi har ännu inte haft så många spelare ute på tävlingar ännu, men det är ändå dags att göra en liten sammanfattning av det som skett hittills. Och vi har all anledning att vara nöjda!

Givetvis är Loas tredjeplacering i Halmstad Masters den främsta framgången eftersom det är en tävling som lockar de bästa ungdomarna från hela Sverige. Men redan i Skurup för några veckor sen visade Loa att sommarträningen gett resultat. Han nådde semifinal i både P14 och P15.

Veckan därpå spelade han i Malmö och även där nådde han semifinal i P14. Och förra veckan var det dags för Allerums tävling, dit Loa åkte för att spela men ett ännu starkare skäl var att han ville hjälpa kompisarna Tanva Janthaporn och Filip Freij som anmält sig till tävlingen.

Tanva spelade lite i fjol, men är fortfarande orutinerad i tävlingssammanhang. Och Filip är ännu mer orutinerad, han har precis börjat med pingis och det här var hans första tävling!

Den tillfällige (?) ledaren Loa gav dem med beröm godkänt för deras insats. Tanva vann en match och Filip ett set. Nästa tävling kommer säkert att sluta ännu bättre, särskilt med tanke på att båda killarna tränar så ofta de kan. Vid sidan om coachandet av kompisarna så spelade Loa själv och det slutade med att han vann både P14 och P15.

Nästa individuella tävling är i Lund, helgen 28–29:e september,  som är lämplig för de som spelat lite grand. Och det finns klasser för både pojkar och flickor plus en rad seniorklasser. Sista dag att anmäla sig via vår hemsida är 7:e september.

Har ni frågor – så ställ dem till Angelica, Uffe eller nån annan ledare.

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest