Bra resultat i Rekordspelen

Loa Schoug är den ende av våra spelare som deltar i de stora tävlingarna på elitnivå, men han klarar sig rätt bra…

Loas resultat har varit väldigt bra den här säsongen, men förhoppningarna inför Rekordspelen i Helsingborg var ändå ganska blygsamma. Det är nämligen en av de absolut svåraste tävlingarna, med många väldigt duktiga deltagare. (Det var över 60 spelare i de aktuella klasserna). Loa ställde upp i P14 och P15 och den här gången nådde han längst i P15.

I P14 gick han vidare från poolspelet innan han mötte en svår tysk spelare. Och just den här dagen var tysken inte bara svår, utan också snäppet för svår. För trots bra spel förlorade Loa.

Loa tog dock med sig det goda spelet till P15 där han nådde ända till kvartsfinal. Och att bli bland de åtta bästa i en så stor tävling, i en klass där många av spelarna är ett år äldre är mer än godkänt.

Nästa tävling är vår egen Cliffton Cup som spelas på lördag och söndag – och då kommer vi givetvis att ha med fler spelare!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest