B-laget övertygar men A-laget kämpar i motvind

B-laget vann även sin andra match med stora siffror och kvällens dominant var Georg Holmqvist.

Georg spelade två singelmatcher och förlorade bara 27 bollar på de sex seten. Det innebär ett snitt på 4,5 bollar per set.

Imponerande!

Men även lagkamraterna, Kent Tillgren, Sven-Inge Jönsson och Christer Emilsson gjorde bra ifrån sig och till slut stod Åstorp som segrare med klara 8-2 mot Klippans a-lag. Nu ska man kanske inte dra för långtgående slutsatser, men Åstorp leder serien och det vore kanske bra om laget höll sig kvar där eftersom a-laget har det tungt i division 3.

För om a-laget ramlar ut, så går kanske b-laget upp…

Det är möjligt att man är starkt partisk, men a-laget har haft oflyt. Vår bäste spelare har bara kunnat vara med vid ett av de tre sammandragen. Samtidigt känns det som om våra motståndare lyckas få ihop sina allra bästa lag när de möter oss.

I helgen mötte vi Höganäs som lagom till den matchen fått Roger Öberg spelklar. Hans comeback förvandlar Höganäs från ett lag i botten till ett tänkbart topplag. Vi förlorade med 8-2 och vårt lags segrar togs av Lukas och Loa Schoug.

I den andra matchen, som spelades mot Laputa, tvingades lagledaren och chauffören Ulf Kristiansson hoppa in, men det gick inte så illa som man kunnat frukta. Han vann faktiskt en match! Lagmatchen förlorades med 8-3 och de två andra segrarna togs återigen av bröderna Schoug. Laputa mönstrade för övrigt ett starkare lag den här gången än de gjort någon gång tidigare i år.

På torsdag är det dags för Classic-laget att möta Klippans b-lag och det är inte alls omöjligt att man tar sin andra raka seger.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest