Loa och Björn dominerade i Vårspelen!

Åstorpsspelarna Loa Schoug och Björn Nilsson ställde upp i vars två klasser och de gick bägge genom sina klasser obesegrade!

I Loas fall inte alls överraskande men i Björns fall något mer oväntat. Loa har gått jämnt och stabilt som en klocka denna säsongen. Han håller i princip alltid sin seedning och lite till, missar sällan eller aldrig en finalplats i sina klasser. Det är mycket starkt av en 15 åring att vara så jämn en hel säsong, det är inte alltid så lätt att bara gå ut och vinna mot en  på pappret sämre motståndare som dessutom har allt att vinna. Loa har gjort det, gång på gång.

När det gäller Björn så har han ju inte varit riktigt så stabil…Så lite förvånade var vi nog i helgen. Han har verkligen hittat formen i säsongens elfte timme. ”Det är så dags att pissa till kväll när halva natten har gått” skulle man kunna säga. Men det gör man ju inte. Silverräven spelade bra hela söndagen och speciellt starkt att slå Christos Tokatlidis i finalen av klass 4. I klass 5 dominerade Åstorp med 5 stycken bland de 16 bästa. Bland annat blev finalen rent klubbmästerskap då Christer Emilsson också tog sig till final, där blev Björn för svår.

Tävlingen innehöll faktiskt två andra dubbelklassvinnare : Thomas Bengtsson från Kågeröd vann herrar klass 2 och 3. Jennie Edvinsson från Halmstad vann flickor 14 och 15. Starkt av dessa två också.

För de flesta i klubben är säsongen nu så gott som över. Loa Schoug har dock två viktiga tävlingar kvar : Ungdoms SM och Junior SM, vi är många som håller tummarna att det ska riktigt bra för Loa där!

I övrigt rapporterar tränarna för nybörjargruppen att det finns flera duktiga talanger är på gång i källaren! Låt oss hoppas att vi får se dessa nästa säsong också. Tränarna kommer snart att gå ut med hur länge vi ska fortsätta med träningarna denna säsong. Några veckor till blir det i alla fall.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest