Dags för seriespel

Tisdagen den 21 oktober är det äntligen seriepremiär. Och det är vårt Classic-lag i division 5 som blir först ut. Motståndare den här kvällen är Rekord från Helsingborg. Och det är inte osannolikt att vi känner igen några av deras spelare, för om vi inte är felunderrättade finns Anita och Kjell som spelade med oss i fjol med i Rekords divison 5-lag.

Den matchen spelas i Haganäshallen.

Tre dagar senare är det dags för vårt A-lag i division 4. Fredagen den 24 oktober ska laget ta sig ut till Strövelstorp för att möta ett gäng som satsar hårt på att vinna serien. Det blir med andra ord en tuff start.

Vilka som ska spela med de olika lagen är inte känt. Det är upp till lagledarna Kenneth Bokne (Classic) och Björn Nilsson (A-laget) att avgöra.

 

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest