Serierna i full gång!

A-laget och B-laget (Classic) har nu hunnit spela fem respektive 3 matcher i serien. Det har blandats och getts ganska friskt med resultaten och prestationerna. A-laget har nu 2 vinster och 3 förluster på kontot. B- laget som förra säsongen tog hem serien, har inlett med 1 vinst och 2 förluster.

Skador och sjukdomar har ställt till det en hel del för oss. Å andra sidan har vi fått se 3 debutanter denna säsongen: Igor Novak (A-laget), Jonas Kanje och Elvis Kotromanac (B-laget). Alla tre behöver matchträning för att komma i full form. Bäst har det gått för Igor i A-laget. Kanje hade lite otur när han gjorde sin bästa match och skåpade ut Kågeröds tvåa och sen fick se lagmatchen ta slut i förstasingeln. Därmed kom det inte med i protokollet. Elvis har även ställt upp i en tävling för att få matchträning och det kommer att ge resultat.

För A-lagets del hoppas vi på lite jämnare och stabilare prestationer framöver. Men vi har en ganska stor fördel: Vi älskar bortamatcher! Ju längre resa desto bättre. Då får vi nämligen ta del av Björn Nilssons outsinliga källa av visdom som han generöst delar med sig av. Man får lära sig saker man inte visste att man behövde veta och vi kommer fram sprängfyllda med nya kunskaper. Mycket anatomi blir det, men även annat…

I år ska vi även för första gången på flera år ställa upp med ett pojklag i seriespel ! Det blir Linus Mathiasson, Joel Emilsson och Alexander Kotromanac som ska försvara Åstorps färger där. Det ska bli spännande att följa killarna.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest