Vinster för A och B-lag !

Både A och B-laget har nu mäktat med 2 raka vinster. B-laget har vunnit mot Strövelstorp C och Klippan B. A- laget mot Kävlinge D och Klippan A. I B-laget har Kennet Bokne, Christer Emilsson, Elvis Kotromanac, Jonas Kanje och Angelika Edsfeldt varit med i de två senaste matcherna.

I A-laget har Ulf Kristiansson, Kent Tillgren, Björn Nilsson, Igor Novak och Christer Emilsson spelat. Båda lagen har genomgått varsin rysare : B- laget hade fredagsmys med Strövelstorp och vann till slut med 8-5.

Den avgörande bollen för A-laget  i Klippan slogs in klockan 22.07 torsdagkväll och det betydde vinst med 8-6 för Åstorp.

Att notera:

  • Både Jonas och Elvis har inkasserat sina första singelvinster i seriespelet. Det kommer flera…
  • Igor blir alltmer varm i Åstorpskläderna och spelar bättre och bättre.
  • Christer Emilsson har tagit sig ur sin formsvacka och är riktigt på G nu !

Pojklaget har haft sin premiär i seriespelet, de hade det tufft med förluster i många jämna singlar. De var väldigt nära en lagseger i en av matcherna men det ville sig inte riktigt…Lagledaren var dock mycket nöjd med killarnas insats. Här spelade: Linus Mathiasson,  Joel Emilsson och Alexander Kotromanac.

I morgon lördag har vi en del spelare i elden, till Strövelstorpscupen skickar vi en fin blandning av gubbar, tonåringar och småpågar. Vi hoppas på en trevlig lördag.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest