Åstorps BTK samarbetar med Dirma!

Ett nytt samarbete – ett nytt sätt för föreningen att få in pengar.

Det handlar om att tillåta reklamutskick till ens mejlbox (cirka två gånger i veckan) och att man ska svara på två väldigt enkla frågor när man får de här mejlen. Det går snabbt, det är enkelt och våra mejladresser lämnas INTE ut till de annonserande företagen.

Åstorps BTK får betalt varje gång reklamutskicken läses. Och ju fler som tar emot de här reklammejlen – desto mer pengar får klubben. Be gärna släkt, vänner och bekanta att registrera sig och hjälpa oss med den här enkla grejen.

Klicka på länken för att registrera dig för just Åstorps BTKs fördel.
https://sv.surveymonkey.com/r/VHSBYDQ

Som en liten klubb behöver vi alla inkomster vi kan få. Och på det här sättet slipper vi lägga väldigt mycket tid på att sälja lotter eller andra grejor.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest