Tack för denna säsong!

Pingissäsongen går mot sitt slut och här kommer lite information angående de sista träningarna och nästa säsong.

Tisdag 21 maj: Sista träningen för nybörjargruppen.
Torsdag 23 maj: Sista träningen för mellangruppen.

Information till spelare i nybörjargruppen:
De spelare som tränat i nybörjargruppen, dvs tisdagsträningarna, kommer nästa säsong ingå i mellangruppen. Detta innebär ändrade träningsdagar, mer information om detta kommer.

Information till spelare i mellangruppen:
En del av er kommer att ta steget upp i elitungdomsgruppen och en del kommer att spela kvar i mellangruppen även nästa säsong. De som kommer att flyttas upp kommer tränarna att bjuda in till samtal någon gång under kommande veckor.

Sommarträning:
Vi erbjuder sommarträning för de som inte vill tappa känslan, träningarna är dock inte tränarledda. Då gäller det att kolla runt med vänner (eller föräldrar) och ha med sig någon att spela med på träningen. Mer information angående sommarträningarna kommer snart här på hemsidan och Facebook. Det är alltid vuxna på plats.

Nästa säsong:
Säsongen 2019/20 kommer att dra igång i augusti. Elitungdomsgruppen börjar något tidigare än övriga grupper. För er som inte vill missa när nästa säsong börjar gäller det att hålla koll på hemsidan under sommaren. Här publicerar vi information när grupperna drar igång. Önskar ni information på mail eller sms, kontakta huvudtränare Loa Schoug på schoug@live.se eller 076-185 99 09.

Hoppas vi ses i sommar och till nästa säsong!
/Tränarna

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest