Om hemsidan

Välkommen till Åstorp Bordtennisklubbs hemsida!

Vår hemsida speglar vilka vi är och vad vi håller på med. Vi skriver om träning och tävling, resultat och ranking, träningsläger och andra aktiviteter. Detta sorteras efter kategorier och etiketter (taggar). Kategorierna hittar du under “Innehåll efter kategori”. Överst finns en sökfunktion som kan vara till hjälp.

I högerspalten finns länk till Sponsorhuset, en av föreningens “sponsorer”. Skall du shoppa på nätet rekommenderar vi att du handlar via Sponsorhuset,. Då ger du ett bidrag till föreningen – utan att det kostar dig någonting extra. Samtidigt tjänar du bonuspoäng som kan tas ut i pengar eller presentkort på t.ex Ginza och SF. Alla vinner på detta!

Skickar du in bilder måste de anpassas först. Dra ner storleken till 1000 pixlar bredd och i upplösningen 72 dpi. Är du osäker på hur detta går till ber vi dig skicka en bild per email, annars blir det problem för dig att skicka och för oss att ta emot dem.

Hemsidan är gjord i WordPress. Wordpresstemat heter Waipoua. Vårt webhotell är Manufrog.

Är det något du undrar över eller vill klaga på/berömma? Hör av dig!

Johan
webb@astorpsbtk.se
jolico.se


 

Creative Commons-licens
Åstorps Bordtennisklubb: This homepage is licensed under a Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 3.0 Unported License. Based on a work at astorpsbtk.se. Tillstånd utöver denna licens kan vara tillgängligt från https://astorpsbtk.se.

Det betyder på ren svenska: Ange källan astorpsbtk.se om du kopierar något. Du får inte bearbeta det du kopierar. Kommersiell användning är ok om du frågar först.

Pin It on Pinterest