Våra spelare

Jim “Jimpa” Persson
En spelare som verkligen utvecklats det senaste året. God vilja och tackar sällan nej till extra-träning. Har spelat i A-laget tidigt på säsongen.

Loa “Loe” Kristiansson Schoug
En spelare som man lugnt kan säga har utvecklats. Från att vara nöjd med en åttondelsfinal-plats på elittävlingar så har Loa tagit steget upp till semifinalplatserna, och har under säsongen hotat många av Sveriges bättre spelare. Har en säker plats i A-laget.

Wanchalerm “Tanva” Janthaporn
En spelare som verkligen har visat att han vill. Tog steget upp från nybörjargruppen till Elitgruppen på endast en säsong! Har presterat bra på tävlingar denna säsong.

Filip “Fille” Freij
Har endast spelat i 6 månader, men har utvecklats på ett bra sätt. Han blev dömd med nabb av polarn Loa, men det verkar inte ha varit en dum idé. Filip är en bra kille som hjälper till på alla tävlingar och träningar och tackar mycket sällan nej till ett långt domarpass på våra tävlingar.

Björn “Legenden” Nilsson
En spelare med god humor som hjärna hjälper till med råd till spelarna. Med hans ytterst annorlunda forehand-“loop” och hans skiftande nabbspel på backhand har han lurat många spelare i sina dagar.

Christer “Backhand” Emilsson
En spelare som litar mycket på sin backhand, med all rätt. Hans backhand är den bästa i klubben. Spelar i Division 4 laget.

Ulf “Yxan” Kristiansson
En spelare med noll fotarbete och kondition, men har klubbens bästa smash (Efter sonen Liam) som kallas “Yxan”. Ulf förlitar sig på sin dödande backhand.

Daniel “Luko” Lukoczky
En spelare som anslöt sig till truppen 2012 efter att ha blivit övertygad av eleven Loa. Daniel tog snabbt plats i A-laget och har presterat mycket bra där.

Tedh “Klippan” Stjärnborg
En spelare som anslutit sig till truppen säsongen 2013/14. Mycket vilja och stark utveckling. Ger aldrig upp och kämpar på sitt bästa.

Liam “Smashen” Schoug
En joker för A-laget sedan han skrev över sig som reserv. Inte säker på sitt material, men hans forehand är oslagbar.

Lukas “Nabb” Schoug
En spelare som tävlar för Lund men spelar för Åstorp i Division 3. Given spelare i laget med god kvot.

Sven-Inge “Klicken” Jönsson
Klubbens bästa deff, som med sin backhand lurar motståndarna till att spela forehand. Har meriter från stora Veteran-tävlingar.

Georg “Jojje” Holmqvist
Klubbens mest (utan tvekan) aviga spelare. Med sitt 25 år gamla päronformade rack har han lurat många motståndare i sina dagar. Gjorde comeback säsongen 2012/13.

Henrik “Henke” Kylberg
En av klubbens mest hängiva spelare. Och inte nog med det, han är duktig spelare och bra sparring.

Angelica “Tränarn” Edsfeldt
En av klubbens mest viktiga personer, som både sitter i styrelsen och håller i diverse träningar.

Ola “Materialarn” Johannesson
En spelare som kommit till och från. Styvfar till Tanva. Ola tränar själv efter det att han hållit träningen för nybörjarna. Ola hänger också med på många tävlingar och är ett bra stöd.

Kjell “Hasse” Hansson
En spelare som anslöt sig till truppen 2013/14. Med sitt luriga deffande håller han mer än god standard i Div 5.

Anita “Rekordarn” Andersson
En spelare som anslöt sig till truppen tillsammans med Kjell Hansson 2013/14. Spelar från början med Pensionärerna och har spelat bordtennis med Pensionärernas BTK.

Kent “Kenta” Tillgren
En spelare som är väldigt mycket “allround”. Med sitt lugn och smarta spel överlistar han många.

Kenneth “Backhanden” Bokne

Kenneth lever ganska mycket på sin backhand och det gör han bra. Inte på samma traditionella sätt som Christer utan mycket, MYCKET mera avigt.

Pin It on Pinterest