Träningslägret med Brønshøj den 2-7 augusti!

Det börjar klarna lite vilka tränare och gästspelare som kommer till lägret.

Helt klart är att Mads Schiellerup från Brønshøj och Benny Nilsson från KFUM Kristianstad kommer att vara på plats hela tiden. Jonathan Stoner är tränare måndag till onsdag och Morten Olsen tränar torsdag till lördag. Stefan Karlsson finns med i bakgrunden under hela lägret.

Det är också klart att Kim Nilsson KFUM Kristianstad kommer och sparrar en dag. Han är svensk U-mästare i 12-årsklassen för två år sedan och aktuell för att spela sitt andra ungdoms-EM i sommar.

Det är mer på gång och vi hoppas att det blir klart de närmaste veckorna. Så om ni inte anmält er, snabba på att anmäla er. Anmälningstiden går ut den 31 maj. Men om det blir fullt innan kan de som kommer sist att inte få plats eftersom vi går i turordning på anmälan.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest