Dags för Söderåsallians-mästerskapen!

Hela 38 åstorpare skall försöka försvara vandringspokalen i Söderåsalliansmästerskapen i Kågeröd lördagen den 19 mars.

Gå in under Tävla i menyn så ser ni vilka som skall vara med där.

Söndagen den 27 februari skall 9 åstorpare åka till söderåsalliansens TEAM-träff i Kågeröd. Det är Samir Mammadov, William Kaplan, Dennis Mårtensson, Alexander Johansson, Johan Westerlin, Daniel Tomic-Lindvall, Malin Eriksen plus två från pingisskolan: Alex Lindell och William Kallin.

Kommentera

Obligatoriska fält är markerade med en * .


Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This