Dackespelen söndag!

Idag var det bara jag (Rebecca Ulfskans) som spelade för Åstorp.

I DJ17 fick jag en tuff lottning i form av första-seedade Elina Nilsson, Kalmar BTK och Felicia Larsson, Halmstad BTK, det blev förlust mot båda med 3-0. Elina slutade 1:a och Felicia 2:a i klassen.

I DJ20 blev motståndarna tredje-seedade Isabell Edén, Köpings BTK, Elina Nilsson, Kalmar BTK och Jenny Olsson, Carlshamns BTK. Jag började med att möta Elina där det blev förlust med 3-0 därefter lyckades jag pressa Jenny Olsson till en femsetare som slutade med förlust 12-14 i skilje. I sista matchen lyckades jag även här pressa Isabell till en femsetare men även här förlust i skilje.

1 kommentar » Skriv en kommentar

  1. Ibland kan lottningen vara riktigt tuff. Men du är inte den som ger dig så lätt, det är bra. Fast du verkar vara ganska nöjd ändå, trots allt. Gott jobbat Becca!

Pin It on Pinterest